Aanbod

Wat is coaching?

Wat is coaching?

 

'Coachingspraktijk Sentas' omvat voor mij alles wat coaching voor mij inhoudt; 'Sentas' betekent vanuit de kunsttaal Esperanto ‘voelen en ervaren’. Een woord die voor mij symboliek staat voor het in beweging brengen van de eigen energie, zodat je antwoorden kunt krijgen op jouw vragen en eigen wijsheden en zorgen dat jij volledig in jouw kracht komt.

 

Wij mensen ervaren- en voelen de hele dag. Daarbij gebruiken wij ons hele lichaam; hoofd (denken), hart (voelen) en handen (doen). Bij coahing gaan we er vanuit dat deze gebieden in beweging gezet moeten worden, zodat zij met elkaar in verbindng kunnen komen. 

Dat is coaching!

 

Om alles in verbinding te zetten, reik ik tools en praktische handreikingen aan om tot inzichten te komen die jou bewuster maken van jouw handelingen en (onbewust) gedrag. 

 

Dit alles zonder koffers en bagage open te trekken vanuit het verleden. Samen kijken we naar passies, talenten, kwaliteiten die elk mens van nature in zich heeft en wakkeren we deze aan. Samen focussen we op het heden en de toekomst die nog voor jou open ligt, waaraan jij invulling mag- en kunt geven. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen en kun je jezelf verder ontwikkelen.

 

 

In het submenu kun je mijn aanbod bekijken.